Ο Παναθηναϊκός μετά το... διάλειμμα στο Ηράκλειο γύρισε στις επιτυχίες!

Ο Παναθηναϊκός απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε όσους τον… “τελείωσαν”μετά την κακή εμφάνιση στο Ηράκλειο.

Ο Δώνης παρέταξε μια αρχική ενδεκάδα με αμιγώς επιθετικό προσανατολισμό, καθώς στην θέση του τραυματία Κουρμπέλη, έβαλε τον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος προτιμήθηκε αντί του Στάικου και με ηγέτη τον Διούδη ο οποίος κατέβασε ρολά κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Ατρομήτου.

Το τριφύλλι μπορεί να μην έδειξε το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο, ωστόσο το υπέροχο γκολ του Μακέντα έλυσε τα χέρια του Δώνη,  ο οποίος δικαιολογημένα προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα και το κατάφερε.

Ίσως το τελευταίο ημίωρο να ήταν αρκετά αγχωτικό για τους φίλους των πρασίνων, όμως πέρα από δύο καλές στιγμές (πέναλτι και δοκάρι), έδειξε εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

Το μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν αν μη τι άλλο η μη τήρηση του fair play από τους φιλοξενούμενους, το οποίο δεν τιμάει σε καμία περίπτωση τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Πλέον το τριφύλλι συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά πεντάδας και έδειξε πως όσο μάχεται και παλεύει θα μπορεί να ξεπερνάει όλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που δεδομένα θα έρθουν σε αυτήν την μεταβατική σεζόν

Η στήριξη του κόσμου ακόμα και στις κακές μέρες της ομάδας είναι ενδεικτική, η αμεσότητα των ποδοσφαιριστών με τους φιλάθλους έχει πάει σε άλλο… επίπεδο.

Τα παιδιά του Δώνη και ο ίδιος ο προπονητής έχουν αντιληφθεί πλέον πως οι ικανότητες τους είναι τεράστιες, οι ίδιοι έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τους εαυτούς τους.

Το 2018 πρέπει να τελειώσει ιδανικά για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο που έχει περάσει πάρα πολλά και συνεχίζει να περνάει μέσα σε αυτήν την διοικητική αβεβαιότητα.

Οι αναμετρήσεις με Κισσαμικό και Παναιτωλικό την επόμενη εβδομάδα θα “απογειώσουν” τους πράσινους και θα βοηθήσουν τον Δώνη να φτιάξει μια ακόμη καλύτερη ομάδα με το νέος έτος.

«Για μένα MVP είναι όλη η ομάδα», η δήλωση του Δώνη που δείχνει το πόσο ενωμένοι είναι όλοι στο πράσινο “στρατόπεδο”.