Κέρδισε… την ηρεμία.

Share it: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Share it: FacebookTwitter Με αυτήν τη νίκη η Α.Ε.Κ. δεν πήρε μόνο τους τρεις βαθμούς, αλλά επανέφερε την ηρεμία στα όσα γίνονται το τελευταίο καιρό. Το να ακούσει κάποιος ότι η Α.Ε.Κ. επικράτησε της Ξάνθης με 2-0 δεν θα του κανει ιδιαίτερη εντύπωση, πόσο μάλλον αν δεν γνωρίζει το τι γίνεται τον τελευταίο καιρό (την […]

Share it: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
  1. Με αυτήν τη νίκη η Α.Ε.Κ. δεν πήρε μόνο τους τρεις βαθμούς, αλλά επανέφερε την ηρεμία στα όσα γίνονται το τελευταίο καιρό.

Το να ακούσει κάποιος ότι η Α.Ε.Κ. επικράτησε της Ξάνθης με 2-0 δεν θα του κανει ιδιαίτερη εντύπωση, πόσο μάλλον αν δεν γνωρίζει το τι γίνεται τον τελευταίο καιρό (την «φουρτούνα» που επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης). Σήμερα όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν κάτι παραπάνω από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Να επαναφέρουν την ηρεμία, πράγμα το οποίο φάνηκε από το 8’ που άνοιξε το σκορ ο Πόνσε, τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη. Αυτή η εμφάνιση πρέπει να προβληματίσει θετικά τον έλληνα τεχνικό και να χτίσει πάνω σε αυτήν κι όχι στις εμφανίσεις με Μπάγερν  και Άγιαξ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της Α.Ε.Κ. θύμισε πάρα πολύ αυτήν της περσινής. Κάτι που σφραγίστηκε με την είσοδο του «περσινού» Μάρκο Λιβάγια, που με αυτήν την εμφάνιση έδειξε πως είναι ο άνθρωπος που στηρίχτηκαν και πλήρωσαν οι αρμόδιοι των κιτρινόμαυρων. Η ενότητα, το πάθος και η αγωνιστική κατάσταση της Α.Ε.Κ. καθόλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και καλοστημένο αντίπαλο, είναι αυτά που δίνουν την πνοή της πρωταθλήτριας στην ομάδα και επαναφέρουν την «γαλήνη» στην θάλασσα της. Βέβαια ακόμα μένει να  καλύψουν  το χαμένο έδαφος και να βρουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.