Ο Παναθηναϊκός του Δώνη κάνει σταθερά βήματα προς τα εμπρός...

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πανηγυρίζει για τον βαθμό της ισοπαλίας στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη, ωστόσο έτσι όπως ήρθε μόνο χαρούμενους μπορεί να αφήσει τον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του.

Το «τριφύλλι» έπαιξε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, την είσοδο στην πεντάδα και ο τεχνικός των πρασίνων αποφάσισε να ξεκινήσει με τρία στόπερ, κάτι που δεν του βγήκε.

Το γκολ των γηπεδούχων, το οποίο δείχνει με το πιο τρανό τρόπο πως οι ξένοι διαιτητές είναι μονόδρομος, άλλαξε τα σχέδια του Δώνη, ενώ ο τραυματισμός του Γιόχανσον, έριξε στο γκρεμό κάθε πλάνο που είχε σχεδιάσει ο 49χρονος τεχνικός πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Όλα ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού, δημιουργικά δεν ήταν καλός και προβλέψιμος καθώς ο Ινσούα ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις από τα άκρα και δικαιολογημένα, καθώς ο Πούγγουρας δεν είναι καθαρόαιμο δεξί μπακ και δεν είχε τα ανεβάσματα του Σουηδού.

Τα λεπτά περνούσαν και ενώ όλα έδειχναν πως οι πράσινοι θα υποστούν την δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, μίλησε το… κάρμα το οποίο τους αντάμειψε για την προσπάθεια τους για μια ακόμη φορά και μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Το να εκτελέσεις αλλά στυλ Πανένκα ένα κρίσιμο πέναλτι σε τέτοιο χρονικό σημείο μάλιστα, χρειάζεται τεράστια αυτοπεποίθηση και ο Χατζηγιοβάννης την έχει και φαίνεται από τις κινήσεις του, ίσως για αυτό να του έδωσε το χρίσμα ο Δώνης.

Ο Παναθηναϊκός μόνο ικανοποιημένος μπορεί να νιώθει με τέτοιου είδους αποτελέσματα, καθώς ακόμα και στα παιχνίδια που στραβώνουν, όπως το σημερινό, αλλά και με τον Αστέρα στην Τρίπολη, δεν τα παρατάει και μάχεται μέχρι τέλους.

Πλέον το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση του, ωστόσο κάθε φορά που αντιμετωπίζει τους πράσινους… σκυλιάζει για να του κόψει βαθμούς.

Τα πιτσιρίκια όμως δεν μασάνε…