Έβγαλε τα μάτια της

Τέταρτο «ντέρμπι» χωρίς νίκη για τους  κιτρινόμαυρους, οι οποίοι δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο το έργο τους…

Όλα έδειχναν πως θα ήταν ένα εύκολο απόγευμα για τους κιτρινόμαυρους, όμως… οι νόμοι του ποδοσφαίρου «τιμώρησαν» την Ένωση. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια των παικτών της Α.Ε.Κ. και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ , στο 88΄με τον Ρισβάνη και στο 90′ με τον Κουλούρη. Βέβαια η ιστορία του αγώνα είναι εντελώς διαφορετική από την έκβαση της. Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία της αναμέτρησης, σε όλη την διάρκειά της. Τρία δοκάρια, χαμένες φάσεις, κατοχή υπέρ τους  και το σημαντικότερο δεν απειλήθηκαν. Στις δύο φάσεις που έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να πει ότι κάτι έκανε στον αγώνα τιμωρήθηκαν. Δεν πάει να ήταν σχεδόν μόνοι τους στο γήπεδο. Μόνοι τους έβγαλαν και τα μάτια τους…

Ο αγώνας

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από αυτούς του Νταμίρ Κάναντι. Η μία ομάδα έπαιζε για την νίκη ενώ η άλλη και με το «Χ» θα ήταν ευχαριστημένη . Όταν όμως η μπάλα έκαιγε, τις σωστές επιλογές τις έκαναν αυτοί που επί 89′ λεπτά κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας με νύχια και με δόντια. Δύο αφορμές τους δόθηκαν από τους αντιπάλους του, δύο γκολ πέτυχαν.

Στο τέλος της ημέρα, δεν είναι μόνο η ήττα που πρέπει να προβληματίζει τον προπονητή της Ένωσης, αλλά το πάθος και η ψυχή που υπολείπονται σε σχέση με πέρσι. Τέτοια παιχνίδια η περσινή Α.Ε.Κ. τα κυνηγούσε μέχρι το τέλος. Φέτος βλέπουμε μία ομάδα, που μετά το 80′ και ειδικά αν τα πράγματα δεν έχουν κυλήσει όπως τα θέλει, σκύβει το κεφάλι. Φταίει ο προπονητής; Φταίνε οι μεταγραφές που δεν έγιναν; Φταίει η κούραση; Είναι ένα ζήτημα ή ,μάλλον καλύτερα, μία κρίση που έχει η ομάδα και  πρέπει να λυθεί άμεσα αν θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Βέβαια με 2 βαθμούς σε 4 «ντέρμπι» (ισοπαλίες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ήττες με Π.Α.Ο.Κ. και Ατρόμητο) το έργο των κιτρινόμαυρων γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.