Το Debut.gr ταξίδεψε στο Μαυροβούνιο για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μπούντουτσνοστ και γράφει τα σχόλιά του για τα όσα είδε στο ματς των «πρασίνων».

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μπούντουτσνοστ πήρε ο Παναθηναϊκός στην Ποντγκόριτσα. Οι «πράσινοι»έπαιξαν απέναντι σε μία πεισμωμένη ομάδα αλλά κατάφεραν να αποδράσουν με το «διπλό» χάρη στα μεγάλα σουτ των Γκιστ, Τόμας και Λεκάβιτσους που τους έδωσαν «αέρα».

Ξεχώρισε

Αγωνίστηκε μόλις για λίγα λεπτά αλλά η συμβολή του ήταν καθοριστική. Ο λόγος για τον Νίκο Παππά που πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής στο Μαυροβούνιο αλλά όταν η ομάδα του τον χρειάστηκε ήταν εκεί να κάνει όσα του είχε υπαγορεύσει ο Πασκουάλ.

Χαμόγελα

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ένταση που έβγαλε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο παρκέ ήταν εξαιρετικά σημαντική για τους συμπαίκτες του ενώ και ο Γιώργος Παπαγιάννης έδωσε τις λύσεις που χρειαζόταν η ομάδα του και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Τόσο όσο

Ο Παναθηναϊκός είδε έξι σουτ του να μη βρίσκουν στόχους κάτι που τον φόρτωσε παραπάνω άγχος και έδωσε στη Μπούντουτσνοστ το δικαίωμα να ελπίζει αλλά ευτυχώς για τον ίδιο αυτή η ελπίδα έμεινε εκεί.

Έτσι λοιπόν το «τριφύλλι» πήρε το σπουδαίο διπλό και πλέον κοιτάζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα δώσει πολλά τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.