Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στο Debut.gr για τη νέα σεζόν που ξεκινάει καθώς και για τη μετακίνηση του Ιωάννη Παπαπέτρου στους «πράσινους».

Για τη δεύτερη σεζόν του στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό αλλά και το συναπάντημα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου μίλησε στο Debut.gr ο Ματ Λοτζέσκι στα πλαίσια της Media Day του «τριφυλλιού».

Ο Βέλγος αστέρας των «πρασίνων» ερωτηθείς για τη νέα χρονιά που ξεκινά έδωσε το έναυσμα για μία επιτυχημένη πορεία ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την προσωπική του απόδοση.

Όσον αφορά, δε, τον Ιωάννη Παπαπέτρου δε δίστασε να εκφράσει τη χαρά του για την εκ νέου συνάντησή του με τον Έλληνα άσο.

Δεύτερη χρονιά στο «τριφύλλι» μετά την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό. Θα είναι διαφορετικά από πέρυσι;

-Σίγουρα. Όχι πως πέρυσι ήταν… περίεργα απλά σαφώς τα πρώτα παιχνίδια κόντρα στην παλιά σου ομάδα είναι ιδιαίτερα. Φέτος είναι μία νέα χρονιά, έτσι το βλέπω και θα δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ να προσφέρω στην ομάδα το 100% των δυνατοτήτων μου.

Είδαμε και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να φορά τα πράσινα και να γίνεται η δεύτερη πιο πρόσφατη μετακίνηση από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Έχετε μιλήσει καθόλου για αυτό;

-Η αλήθεια είναι πως όχι. Δεν το συζητήσαμε πολύ. Εννοείται πως χάρηκα που ήρθε, που θα ξαναπαίξουμε μαζί. Είναι καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας. Χαίρομαι που είμαστε και πάλι συμπαίκτες.