Τα μαθήματα της Ούνιξ και οι υποσχέσεις για τη σεζόν

Share it: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Share it: FacebookTwitterΣτο Δημήτριος Τόφαλος υποδέχτηκε ο Προμηθέας την Unics Kazan, θέλοντας να εκμεταλευτεί την ευκαιρία αυτού του φιλικού αγώνα στο έπακρο δοκιμάζοντας νέα πράγματα εν όψει της νέας σεζόν. Οι αρχικές πεντάδες ήταν οι εξής: Προμηθέας:Μαντζούκας,Κατσίβελης,Ellis,Brown,Meier. Unics:Morgan,Sergeev,Lokett,Smith,Sheleketo. Ο αγώνας ξεκίνησε σε ένα αρκετά υποτονικό κλίμα με τις δύο ομάδες να επικεντρώνονται στα ανασταλτικά τους […]

Share it: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στο Δημήτριος Τόφαλος υποδέχτηκε ο Προμηθέας την Unics Kazan, θέλοντας να εκμεταλευτεί την ευκαιρία αυτού του φιλικού αγώνα στο έπακρο δοκιμάζοντας νέα πράγματα εν όψει της νέας σεζόν.

Οι αρχικές πεντάδες ήταν οι εξής:

Προμηθέας:Μαντζούκας,Κατσίβελης,Ellis,Brown,Meier.

Unics:Morgan,Sergeev,Lokett,Smith,Sheleketo.

Ο αγώνας ξεκίνησε σε ένα αρκετά υποτονικό κλίμα με τις δύο ομάδες να επικεντρώνονται στα ανασταλτικά τους στοιχεία προσπαθώντας να συγίσουν τον αντίπαλό τους.Ο ρυθμός έμεινε χαμηλός στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα με ένα αρκετά χαμηλό σκορ (9-8).Έτσι ακριβώς στη μέση του 10 λέπτου ο προπονητής του Προμηθέα Γιατράς κάνει αλλαγή σε ολόκληρη τη 5αδα του Προμηθέα κάτι που επαναλήφθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.Η νέα σύσταση των γηπεδούχων θύμιζε τον Προμηθέα που βλέπαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν με Γκίκα,Σαλούστρο και Hall ενώ ακόμα μπήκαν και οι Κασελάκης και Τσαϊρέλης.Η Unics ακολούθησε παρόμοια τακτική αλλάζοντας το σύστημά της κάτι που την βοήθησε να επιβάλει ρυθμό στα τελευταία 3 λεπτά ιδιαίτερα από το τρίποντο.Σκορ 1ου δεκαλέπτου (20-22).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Προμηθέας ξεκίνησε σχετικά με το σχήμα που τελείωσε το 1ο δεκάλεπτο με μόνη αλλαγή αυτή του Σαλούστρου στη θέση του Hall.Πάλι σε υποτονικούς ρυθμούς και οι 2 ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τις ισορροπίες τους δοκιμάζοντας πράγματα και οι δύο πλευρές με τον Προμηθέα στα 5 λεπτά να αλλάζει πάλι ολόκληρη τη 5άδα του δίνοντας πάλι χρόνο συμμετοχής και στον νεαρό Μαντζόυκα.Αυτές οι συχνές δοκιμές κράτησαν τον Προμηθέα στα ίδια επίπεδα με το 1ο 10λεπτο φτάνοντας στο ημίχρονο με σκορ (35-38).

Αρχή τρίτου 10λέπτου και η Unics ξεκινάει πολύ δυναμικό παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη,πετυχένοντας ένα σερί 10 πόντων αφήνοντας τον Προμηθέα σαστισμένο.Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους και με μια ακόμα αλλαγή 5άδας προς το τέλος το δεκάλεπτο έλλειξε (49-62) με την Unics να αυξάνει τη διαφορά.

Τελευταίο δεκάλεπτο και ο Προμηθέας τώρα έδειξε το επιθετικό του πρόσωπο με τα συστήματα να δουλεύουν και τους παίχτες να βρίσκονται ευκολότερα πλέον μεταξύ τους κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στους 4 πόντους.Όμως καθώς τελείωνε και το τελευταίο δεκάλεπτο ο Προμηθέας ξανά έχασε τον ρυθμό που είχε βρεί αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να διαμορφώσουν ξανά τη διαφορά με τον αγώνα να λήγει (69-85) δείχνοντας πως ο Προμηθέας πρέπει να κάτσει να δουλέψει και να βρεί πατήματα σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική σεζόν για αυτόν.

Τα Roster:

Προμηθέας:Langston Hall(3),Νίκος Γκίκας(3),Μιχάλης Τσαϊρέλης(4),Πέτρος Γερομιχαλός,Δημήτρης Καραϊσκος,Χρυσόστομος Σανδραμάνης,Λεωνίδας Κασελάκης(20),Χρήστος Σαλούστρος(1),Δημήτρης Κατσίβελης(8),Tony Meier(10),Rion Brown(9),Ραφαήλ Λαναρας,Octavius Ellis(11),Λευτέρης Μαντζούκας.

Unics:Pavel Sergeev(3),Raymar Morgan(18),Trenton Lokett(15),Anton Ponkrashov(4),Grigoriy Shukhovtsov(2),Artem Ivanov,Jamar Smith(10),Aleksandr Bille(1),Andrei Koscheev(6),Evgeny Kolesnikov(18),Maksym Sheleketo(6),Κωνσταντίνος Καϊμακόγλου(2).