Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, καθώς νίκησε εύκολα τον Παναιγιάλειο με 5-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης και επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις.

1ο Ημίχρονο

Το ματς στο Βικελίδης ξεκίνησε με πολύ διάθεση από πλευράς γηπεδούχων, καθώς μπήκανε με διάθεση να ανοίξουν γρήγορα το σκορ και να καθαρίσουν από την αρχή το ματς.

Ο Παναιγιάλειος από την άλλη παρατάχθηκε με αμυντικό προσανατολισμό και ιδιαίτερα ενεργητική άμυνα που πολλές φορές πλαισιώθηκε με σκληρά μαρκαρίσματα.

Χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στα πρώτα 20 λεπτά με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, και τους φιλοξενούμενους απλά να αμύνονται.

Το πρώτο σουτ όμως ήταν από πλευράς Παναιγιάλειου, στο 9΄με τον Σταμάτη, με τον Καντιμοίρη όμως να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Ο Άρης παρότι έφτανε εύκολα και με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, εντούτοις δυσκολευόταν πολύ να τελειώσει έστω και μια φάση, καθώς η άμυνα των παικτών του Πέτρου Δημητρίου λειτούργησε εξαιρετικά αποτελεσματικά.

Όλα αυτά μέχρι να έρθει το 25ο λεπτό της συνάντησης με τον Άρη να ξεκλειδώνει την άμυνα των φιλοξενούμενων. ο Πλατέλλας πήρε την μπάλα με φάτσα προς την περιοχή, και αφού έπαιξε ένα εξαιρετικό 1-2 «τρύπωσε» μέσα στην μικρή περιοχή του Αθανασίου, και τσίμπησε την μπάλα προ του γκολκίπερ του Παναιγιάλειου για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Άρης φάνηκε να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, με την ομάδα του Αιγίου να μην μπορεί να βγάλει κάποια καλή φάση, ούτε και με τους κίτρινους όμως να δείχνουν κάποια αξιόλογη φάση.

Και κάπως έτσι η μπάλα τιμώρησε τους παίκτες του Άρη στο 44΄όταν ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σταμάτη.

Ο επιθετικός της ομάδας του Αιγίου πήρε το ριμπάουντ από ένα σουτ μέσα στην περιοχή του Άρη, και αφότου ντρίμπλαρε υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο, έστειλε με εξαιρετικό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη, ξαφνιάζοντας το Βικελίδης.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο αποτέλεσμα.

2ο Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε τελείως διαφορετικά, καθώς ο ρυθμός ήταν ιδιαίτερα έντονος και από τις δύο ομάδες.

Μόλις στο 47΄ο Πασάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Παναιγιάλειου, και αφότου υποδέχτηκε την μπάλα έκανε το σουτ με τον Ρέλλα να διώχνει την μπάλα την τελευταία στιγμή, πρωτού αυτή περάσει την γραμμή της εστίας.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενος ήρθε σχεδόν αμέσως στο 48΄και εκεί παραλίγο να είχαμε και το 1-2 για την ομάδα του Αιγίου. Συγκεκριμένα ο Σταμάτης πήρε την κεφαλιά σχεδόν μόνος μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη.

Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Άρης ήταν αυτός που ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με τον Διαμαντόπουλο. Ο επιθετικός του Άρη εκμεταλλεύτηκε τέλεια την σέντρα από τον Τζανακάκη, και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την μικρή περιοχή γράφοντας το 2-1 υπέρ των κιτρίνων.

Ο ρυθμός του ματς δεν έπεσε πάντως ακόμα και μετά το 2-1 με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν πλέον ψηλά τον Άρη ψάχνοντας ένα γκολ.

Στο 56΄όμως ο Άρης έδειχνε να καθαρίζει πλέον το ματς, καθώς ο νεοεισερχόμενος στο παιχνίδι Κενάν Μπαρκάν εκτέλεσε πολύ όμορφα ένα κερδισμένο φάουλ έξω από την περιοχή του Παναιγιάλειου κάνοντας το 3-1.

Παρόλα αυτά ο Παναιγιάλειος δεν το έβαλε κάτω και ευτύχισε να μειώσει σε 3-2 στο 59΄με τον Κοκόρη, ο οποίος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή των κιτρίνων και με δυνατό πλασέ έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, και επανέφερε την αγωνία στην κερκίδα.

Το παιχνίδι συνέχιζε να έχει γρήγορο τέμπο και δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, καθώς οι δύο ομάδες πλέον κονταροχτυπιούνταν σχεδόν στα ίσα.

Στο 62΄σου του Ντουνή ανάγκασε τον Αθανασίου να διώξει δύσκολα σε κόρνερ με τον Άρη να εντείνει πλέον την πίεση.

Στο 67΄ο Άρης διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ πάλι με τον Διαμαντόπουλο, που με εξαιρετικό τελείωμα στον αέρα, έπειτα από σέντρα του Μπαρκάν, νίκησε τον Αθανασίου για το 4-2.

Το σκορ αυτό επανέφερε την ηρεμία στο στρατόπεδο των κιτρίνων, ενώ από κει και πέρα ο Παναιγιάλειος έδειχνε να μένει από δυνάμεις και διάθεση.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Δημητρίου, απείλησε εκ νέου τον Άρη στο 76΄ με μια εκτέλεση φάουλ του Κοκόρη, που ανάγκασε τον Καντιμοίρη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Εν τέλει ο Άρης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, καθώς άλλη μια αλλαγή, ο Κανακούδης, διαμόρφωσε το τελικό 5-2 για τον Θεό του Πολέμου, με ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 89΄.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τον Άρη να επιστρέφει στις νίκες με εμφατικό τρόπο και να συνεχίζει την κούρσα προς την άνοδο.

Άρης:Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Μαραγκός, Μουμίν(Κανακούδης 82΄), Ντούνης(Νίκιτς 70΄), Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Πασάς(Μπαρκάν 51΄).

Προπονητής: Δημήτρης Σπανός.

Παναιγιάλειος: Αθανασίου, Ρέλλας, Μηλιώτης(Καναβέτας 66΄), Γραμματίκας, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Σκαρτσίλας, Τζανουλίνο, Σταμάτης, Γκαρσία(Ζαφειράκης 54΄), Κοκόρης(Πολιανίδης 83΄).

Προπονητής: Πέτρος Δημητρίου.