Στο νο2 του ταμπλό του Miami Open τοποθετήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς από το τουρνουά.

Στο νο2 του ταμπλό του Miami Open τοποθετήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς (του απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19).

Ως εκ τούτου ο Έλληνας πρωταθλητής θ΄ αποφύγει τον κάτοχο του τροπαίου και νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ, ενώ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο 1000άρι τουρνουά από τον 2ο γύρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το νο3 του κόσμου θ΄ αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ρισάρ Γκασκέ και του παίκτη που θα έρθει από τα προκριματικά, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης αναμένεται να βρει στο δρόμο του τον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάες.

Στην φάση των «16», εφόσον θα συνεχίσει ο Τσιτσιπάς, είναι πολύ πιθανό να παίξει με τον Ρώσο, Κάρεν Χατσάνοφ. Σε πιθανή του πρόκριση στους προημιτελικούς θα περιμένει έναν εκ των Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ ή, Φράνσις Τιάφο.

Από εκεί και πέρα στο δρόμο προς τα ημιτελικά ο πιο πιθανός αντίπαλος δεν είναι άλλος από τον φιναλίστ του Indian Wells, Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!