Για τρίτη φορά μέσα (δυο φορές στο Κύπελλο) σε 17 μέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 για την 25η αγωνιστική της Super League.

Οι Πράσινοι έχασαν και πάλι από την εκπληκτική ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη. Οι παίκτες του Πας Γιάννινα έχουν βρει τον τρόπο να αποσυντονίζουν πλήρως τον Λάζλο Μπόλονι και το σύνολο του, στις 3 τελευταίες συναντήσεις τους. 

Το φιλμ του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα -Παναθηναϊκός

Με το καλησπέρα της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 12′. Ο Αϊτόρ πήγε να κάνει παράλληλη μπαλιά, ο Πίρσμαν έκοψε την μπάλα βγάζοντας κάθετη στον Μιλντσεάνου ο οποίος έκανε το 1-0. Τρία λεπτά νωρίτερα είχε προειδοποιήσει με την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Σάλιακα. Ο Παναθηναϊκός  μετά το γκολ δεν έβγαλε αντίδραση και είδε τον Σανκαρέ να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του.  Χωρίς ωστόσο να δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες. Στην συνέχεια ο Μπολονι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μακέντα, Καρλίτος και Χατζηγιοβάνη με αποτέλεσμα να γίνουν πιο επιθετικοί. Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 82′ με το σουτ του Παμλίδη να περνάει ελάχιστα άουτ. Έως την λήξη της αναμέτρησης δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη στιγμή με τον ΠΑΣ να κερδίζει με 1-0.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (77′ Παμλίδης), Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73′ Λιάσος), Κρίζμαν (12′ Μιλιντσεάνου – 91′ Εραμούσπε)

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Σανκαρέ (37′ Ενγκμπακοτό), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καμπετσής (77′ Καρλίτος), Ιωαννίδης (66′ Μακέντα), Αϊτόρ (66′ Χατζηγιοβάνης)