Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου, ακριβώς 15 χρόνια μετά το θάνατο του έτερου σπουδαίου, Τζορτζ Μπεστ.

Η 25η Νοεμβρίου δυστυχώς αποδεικνύεται μια μέρα που λένε το τελευταίο τους αντίο οι «θρύλοι» του ποδοσφαίρου αλλά και μεγάλες προσωπικότητες. Πριν από λίγες ώρες το ποδόσφαιρο δέχεται συλλυπητήρια καθώς έχασε τον «Θεό» του τον Ντιέγκο Αρμαντο Μαραντόνα.

Ο Αργεντινός μάγος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 χρόνων εξαιτίας καρδιακής ανακοπής, κάνοντας το ποδόσφαιρο φτωχότερο. Η μοίρα ωστόσο αποφάσισε μια μέρα που 15 χρόνια πριν ο κόσμος του ποδοσφαίρου είχε σοκαριστεί ξανά.

Πιο συγκεκριμένο 25/11/2005, ο τεράστιος θρύλος του ποδοσφαίρου από το Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας, Τζορτζ Μπεστ, έχασε την μάχη του με την ζωή στα 59 του μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του στην ανάρρωση από μεταμόσχευση νεφρού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την μέρα έφυγε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του περασμένου αιώνα, ο Φιντέλ Κάστρο ,ο Κουβανός επαναστάτης και πολιτικός, πέθανε στην Αβάνα σε ηλικία 90 ετών την ίδια μέρα στις 25 Νοεμβρίου του 2016. Ο Φιντέλ Κάστρο ήταν και στενός φίλος του Ντιέγκο Μαραντόνα.