Ο κωρονοϊός έχει επηρέασει σε τεράστιο βαθμό όλη την ποδοσφαιρική σεζόν και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελείωνε τώρα η χρονιά, ποιοι θα ήταν οι πρωταθλητές στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Ο κoρωνοϊός έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό όλη την ποδοσφαιρική σεζόν και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελείωνε τώρα η χρονιά, ποιοι θα ήταν οι πρωταθλητές στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Premier League

Στην Αγγλία η υπόθεση πρωτάθλημα έχει εδώ και πολύ καιρό . Η Λίβερπουλ εδώ και μήνες έχει ξεφύγει από τις αντιπάλους της  καθως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στο +25 από τη δεύτερη Σίτι και θέλει δύο νίκες ακόμη για να τον κλειδώσει και μαθηματικά.

Το μόνο κίνητρο που υπήρχε γιατί την Λίβερπουλ ήταν το αήττητο αλλά αυτό χάθηκε όταν ηττήθηκε από την Γουότφορντ με 3-0.Στους σκόρερ πρώτος είναι ο Βαρντι με 19 τέρματα,τις περισσότερες ασσίστ τις έχει ο Ντε Μπρόινε ενώ ο τερματοφύλακας με τα πιο πολλά clean sheets είναι ο Ποπ της Μπερνλι. 

La Liga

Στην Ισπανία τα πράγματα πριν την διακοπή ήταν πιο ανοιχτά και αμφίρροπα καθώς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να πηγαίνουν χέρι χέρι με την δεύτερη να έχει ένα μικρό προβάδισμα 2 βαθμών έναντι της Βασίλισσας. Στον πίνακα των σκόρερ και των ασσίστ πρώτος είναι ο Λιονέλ Μέσσι με 19 και 12 αντίστοιχα. 

Serie A

Ανάλογη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου γίνεται και στην Serie A εκεί που η Γιουβέντους βρίσκεται για έναν βαθμό μπροστά από την έκπληξη της χρονιάς Λάτσιο. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «Λατσιαλι» είναι ο Τσίρο Ιμόμπιλε ο οποίος πραγματοποιεί εκπληκτική χρόνιο με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 27 γκολ. 

Bundesliga

Στην Γερμανία μια από τα ίδια η Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +4 από την δεύτερη Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί οφείλουν αυτή την πορεία στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ με 25 γκολ αλλά και στον Τόμας Μίλερ που είναι πρώτος στις ασσίστ με 16.

Ligue 1
Τέλος στην Γαλλία η υπόθεση τίτλος έχει κριθεί προ πολλού  η Παρι Σεν Ζερμεν έκανε περίπατο και φέτος καθώς βρίσκεται στο +12 από την δεύτερη Μαρσέιγ. Υπεύθυνοι  για την πορεία της ομάδας είναι ο Εμπαπέ με τα 18 γκολ που έχει πετύχει με αποτέλεσμα να είναι πρώτος σκόρερ μαζί με τον Μπεν Γιεντερ της Μονακό αλλά και ο Ντι Μαρία με τις 14 ασσίστ που έχει.