Χαίρεται η Ελλάδα που βλέπει κάθε σαββατοκύριακο τέτοια ομάδα...

Μετά από μια σειρά απαιτητικών αγώνων και μετά από διακοπή πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ και δεν έπεσε στην παγίδα, επικρατώντας εύκολα με 5-1!

Θα πει κάποιος, «Σιγά, με τον τελευταίο έπαιζε», ωστόσο η εμφάνιση των πρασίνων έδειξε πως πλέον η ομάδα έχει ωριμάσει και ξέρει τα παίρνει με σχετική ευκολία τις νίκες στις αναμετρήσεις με τους κατώτερους θεωρητικά αντιπάλους. Ο Γιώργος Δώνης είχε το δύσκολο έργο της αποφόρτισης των ποδοσφαιριστών του και το έκανε με το καλύτερο τρόπο.

Επιπλέον ο Φεντερίκο Μακέντα μετά από τρία ματς αφλογιστίας, έδειξε πως είναι ικανός να κάνει την διαφορά με τέτοιου είδους αντιπάλους. Άραγε, που να είναι τώρα αυτοί που φώναζαν και έκραζαν τον Νταμπίζα για την απόφαση του να φέρει τον Ιταλό. Μάλλον πανηγυρίζουν τα γκολ του σε μια γωνία στο ΟΑΚΑ…

Η αυτοπεποίθηση στις τάξεις των ποδοσφαιριστών των πρασίνων είναι ευδιάκριτη και φαίνεται πως μετά και το θετικό πρόσημο των ντέρμπι οι πράσινοι έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ποιος να το έλεγε πως μετά από έντεκα αγωνιστικές οι πράσινοι θα βρισκόντουσαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αν δεν υπήρχε και το -6, θα μιλάγαμε εντελώς διαφορετικά για το μέλλον και τους στόχους της ομάδας.

Πλέον ο Δώνης και τα παιδιά του έχουν άλλη μια τριάδα απαιτητικών αναμετρήσεων, αρχής γενομένης με τον Άρη εκτός έδρας. Η αισιοδοξία στις τάξεις των πρασίνων οπαδών έχει φτάσει στα ύψη, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να δικάσουν την ομάδα στην επόμενη στραβή.

Και ξέρετε γιατί; Οι φίλοι του  Παναθηναϊκού βλέπουν στο γήπεδο έντεκα ποδοσφαιριστές που σέβονται πάνω από όλα την ομάδα, δεν είναι μισθοφόροι, δεν παράτησαν αυτόν τον τεράστιο σύλλογο στην πιο δύσκολη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του.

Και όπως είπε και ο Βαγγέλης Οικονόμου λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης, «Είμαστε ένα και αυτό το βγάζουμε και εντός γηπέδου»!