Δεν τα παρατάνε τα πιτσιρίκια του Δώνη και έδειξαν απέναντι στην ΑΕΚ πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν απλά μια κακή παρένθεση...

Τελειώνει το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να μένει στο 0-0 απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, με τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων να δηλώνουν… απογοητευμένοι καθώς ήθελαν και έδειξαν πως άξιζαν την νίκη.

Ο αγώνας με τους κιτρινόμαυρους ήταν μια ηχηρή απάντηση και στους τελευταίους δύσπιστους, οι οποίοι υποστήριζαν με σιγουριά πως η ομάδα του Δώνη θα καταρρεύσει μετά την πρώτη στραβή.

Οι πράσινοι έδειξαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πως δεν… φοβούνται, κάτι που είχαν δείξει και στην Τούμπα και μαζί με τους 30.000 και πλέον φιλάθλους τους επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Δώνης νίκησε κατά κράτος τον Μαρίνο Ουζουνίδη παρά τα αγωνιστικά προβλήματα με πιο σημαντικό εκείνο του Κολοβέτσιου, ο οποίος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής και ρίσκαρε χρησιμοποιώντας τους Πούγγουρα και Μαυρομάτη στα στόπερ, με τους δύο νεαρούς να καταπίνουν τον Λιβάγια.

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θύμισε παλιές καλές εποχές και το μόνο σίγουρο είναι πως αν τα πιτσιρίκια συνεχίσουν να μας συγκινούν με την προσπάθεια τους, τότε το Ολυμπιακό Στάδιο θα αρχίσει να… ζεσταίνεται όλο και περισσότερο.

Μετά από πολλά χρόνια ομάδα και κόσμος είναι ΕΝΑ και αυτό αποδεικνύεται μετά από το τέλος κάθε αγώνα με τους ποδοσφαιριστές να πλησιάζουν το πέταλο και να τραγουδάνε. Υγεία, κάτι που έλειπε από την ομάδα για να την κάνει πάλι πρώτη.

Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και φέτος αποδεικνύει με εμφατικό τρόπο πως κανείς δεν μπορεί να τον «σκοτώσει», καθώς το πάθος και το συναίσθημα μπορεί να παίξει στα ίσα και τα… μπάτζετ και τα ονόματα.

Tώρα ακολουθεί η μάχη στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό να ζητάει μόνο την νίκη στο κλείσιμο των ντέρμπι. Υπάρχει κανείς ο οποίος αμφισβητεί πως μπορεί να πάρει το διπλό;