Η πιο σκληρή δοκιμασία για την ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι προ των πυλών, ωστόσο το αίσθημα της αισιοδοξίας διακατέχει τους πάντες στις τάξεις του τριφυλλιού!

Δεν γίνεται όλοι έλεγαν (λέγαμε), θα χάσει από τον ποιοτικό ΠΑΣ, μετά θα ηττηθεί στην Τρίπολη, εκεί δυσκολεύεται παραδοσιακά. Όχι; Ε, τότε από τον Πανιώνιο. Κάναμε λάθος, το τρένο του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε ούτε απέναντι στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία στάση και συνεχίζει με γεμάτο το ρεζερβουάρ και με οδηγούς που αν και μόλις πήραν το… δίπλωμα, ξέρουν και το χειρίζονται άψογα.

Πλέον ο Γιώργος Δώνης και οι μπέμπηδες θα ανηφορίσουν στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν ίσως την πιο ποιοτική ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο +6 από ΟΣΦΠ και ΑΕΚ, που είναι οι κύριοι διεκδικητές του τίτλου.

Όμως οι πιτσιρικάδες περιμένουν πως και πως την συγκεκριμένη αναμέτρηση, όχι για να αποδείξουν κάτι, μας έχουν κερδίσει όλους πλέον, εχθρούς και φίλους, αλλά για να πάρει σάρκα και οστά η γνωστή προπονητική ατάκα του, «Πάμε για να χαρούμε το παιχνίδι και ότι μέλλει ας έρθει».

Ο τεχνικός των πρασίνων όπως δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν ανησυχεί για το τρόπο που θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές του στη θέα της γεμάτης Τούμπας, όπως ήταν βέβαιος πως η μάζωξη των φίλων του Τριφυλλιού στην Τρίπολη θα τους προκαλούσε άγχος, έτσι και έγινε.

Θυμάμαι ήταν τέλη Ιουλίου, όταν ο Παναθηναϊκός, δινόταν ως τέταρτο φαβορί για υποβιβασμό από τις στοιχηματικές εταιρείες και πλέον είναι μέσα στα φαβορί για να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα. Πως αλλάζουν έτσι οι καιροί, πάντως χαίρομαι για όσους στοιχημάτισαν σε κάτι τέτοιο…

Τώρα δεν φοβάσαι κανέναν, όλοι οι άλλοι σε φοβούνται, δεν ξέρουν που μπορεί να φτάσει ο Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάννης και τα άλλα παιδιά και αυτό είναι και το ατού του Γιώργου Δώνη, ο οποίος βγάζει και σε κάθε αναμέτρηση έναν καινούριο ποδοσφαιριστή-αποκάλυψη.

Δεν υπάρχει κανένα άγχος στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ούτε στους φίλους της ομάδας, ίσα ίσα η σιγουριά που μεταδίδει ο Γιώργος Δώνης έχει κάνει τους πάντες να πιστεύουν στο καλύτερο.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα παίξει μόνο για την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, αυτό είναι δεδομένο, όπως δεδομένο είναι πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, οι μπέμπηδες έχουν ήδη κερδίσει μια θέση στην ιστορία του Παναθηναϊκού και καμία ήττα δεν μπορεί να το ξεγράψει αυτό.