Το Debut.gr συνάντησε το Γιώργο Πρίντεζη στη Media Day του Ολυμπιακού, όπου μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται αλλά και τις αλλαγές που έγιναν στο στρατόπεδο των Πειραιωτών.

Για τη σεζόν που είναι προ των πυλών μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης στο Debut.gr στα πλαίσια της Media Day του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας άσος ερωτηθείς για τις αλλαγές που έγιναν στους Πειραιώτες το φετινό καλοκαίρι έδωσε έμφαση στη δουλειά που πρέπει να γίνει από όλη την ομάδα ενώ όσον αφορά τους στόχους της σεζόν έδωσε προτεραιότητα στην αγωνιστική συνέπεια του ίδιου όσο και των συμπαικτών του ούτως ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν ξανά σε τίτλους.

Νέα χρονιά, νέος προπονητής, νέοι συμπαίκτες. Πολλά έχουν αλλάξει από πέρυσι. Κατά πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα από τις αλλαγές αυτές;

-Κάθε επαγγελματική ομάδα μπορεί να υποστεί αλλαγές από τη μία σεζόν στην άλλη. Είναι κάτι φυσιολογικό. Πράγματι έχουν γίνει πολλές αλλαγές αλλά νομίζω όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Ο νέος προπονητής έχει δική του φιλοσοφία και τα νέα παιδιά έχουν πολλά να δώσουν στην ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά, πάνω στη φιλοσοφία του κόουτς και θα μπούμε σταθερά σε μία ροή.

Ποιοι είναι οι στόχοι της φετινής σεζόν για την ομάδα;

-Πάνω απ’ όλα φυσικά να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας. Αγωνιστικά, πρέπει να έχουμε συνέπεια. Το πρόγραμμά μας θα είναι γεμάτο, το ξέρουμε αυτό και θα πρέπει να είμαστε σταθεροί από την αρχή μέχρι το τέλος. Δε μπορώ να μιλήσω για τίτλους αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη χρονιά;

-Σίγουρα να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση. Να μπορώ να δίνω το 100% του εαυτού μου για την ομάδα και για τον κόσμο. Έχω δουλέψει πολύ φέτος και θέλω αυτό να φανεί στο γήπεδο.