To debut.gr έδωσε για άλλη μία φορά το παρόν στο "Nick Gallis Hall" στη φιλική νίκη του Άρη επί της Μπουγιουκσεκχίρ στην παράταση με 73-68. Στο τέλος του ματς ο προπονητής του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου απάντησε στην ερώτηση μας για το πάθος των αναπληρωματικών παιχτών που αγωνίστηκαν σήμερα, τονίζοντας πως είχαν πράγματι μία πολύ αποδοτική βραδιά σήμερα, αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τόσο του Βαγγέλη όσο και του Γιώργου Αγγέλου, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών σήμερα σκοράροντας 11 πόντους:

Αρχικά ο νεοαποκτηθείς “guard” των κιτρινόμαυρων δήλωσε πως περίμενε τουλάχιστον τρεις μήνες αυτή τη στιγμή. “Ήταν πάρα πολύ ωραίο να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου για πρώτη φορά. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά όπως έχω πει και στο παρελθόν ένα πράγμα που θα έχουμε σταθερό είναι η διάθεση και η ενέργεια”. Στη συνέχεια ερωτηθείς για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία που προέκυψαν από το φιλικό δήλωσε τα εξής: ” Να ξεκινήσω με τα θετικά. Σίγουρα είναι η ενέργεια και η διάθεση γιατί γυρίσαμε ένα παιχνίδι έπειτα από ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο. Στα αρνητικά είναι η επικοινωνία μας στην άμυνα όπου αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στα “pick n roll”.

Από την άλλη μεριά ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου έθεσε θέμα συγκέντρωσης στην ομάδα εξαιτίας του κακού τρίτου δεκαλέπτου, διάστημα κατά το οποίο σημειώθηκαν πολλά λάθη από τους γηπεδούχους: ” Ένα παιχνίδι είναι ένας πόλεμος και δεν συγκεντρώνεται εύκολα κάποιος. Κάποια στιγμή θα επέμβουμε αυστηρά, θα απομονώσουμε τους παίχτες γιατί τους σεβόμαστε. Σήμερα δεν ήταν συγκεντρωμένοι και υπήρχε λόγος γι’ αυτό. Σήμερα το πρωί δεν κάναμε προπόνηση. Έπρεπε να υπογράψουν οι παίχτες τις βίζες τους για το ερχόμενο παιχνίδι με τη Ντιναμό στη Ρωσία. Δεν υπήρξε σωστή προετοιμασία για το παιχνίδι και σ’ αυτό φταίω εγώ.

Τέλος σε ερώτηση μας για το πάθος και την πίστη που επέδειξαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Αγγέλου και Σκαλφτσάκης και για το αν τα δύο βασικά αυτά στοιχεία θα διακρίνουν τον Άρη της φετινής σεζόν τόνισε τα εξής: “Κοιτάξτε αυτή η οικογένεια έχει ιεραρχία. Η ιεραρχία αυτή έχει βασικούς παίχτες και αναπληρωματικούς παίχτες. Σήμερα δεν ήταν καλά οι βασικοί μας παίχτες, αλλά οι αναπληρωματικοί μας. Δεν σημαίνει αυτό ότι οι αναπληρωματικοί θα γίνουν ποτέ βασικοί. Είχαν μία καλή βραδιά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα συμβαίνει συνέχεια”.