Τα θέματα των μεταγραφών τρέχουν κανονικά κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και το Debut.gr σας παρουσιάζει τους παίκτες που μπορεί να αλλάξουν ομάδα.

Την ώρα που παίζεται το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν σημαίνει ότι παγώνουν και όλα τα άλλα ζητήματα. Πολλοί αστέρες που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στα γήπεδα της Ρωσίας είναι πιθανό να αλλάξουν ομάδα μέσα στο καλοκαίρι.

Το Debut.gr κάνει τη σούμα των παικτών που θα μπορούσαν να φύγουν από το σύλλογο που βρίσκονται και να πάρουν μεταγραφή.

Τόμπι Αλντερβάιλερντ (Τότεναμ)

Αποτέλεσμα εικόνας για alderweireld

Ο αμυντικός της Τότεναμ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Ο 29χρονος Βέλγος πέρασε από έναν δύσκολο τραυματισμό και την προηγούμενη σεζόν δεν αγωνίστηκε αρκετά.

Το θέμα παρακολουθεί ζεστά η Μάντσεστσερ Γιουνάιτεντ, που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και θα ήθελε να τον πάρει στο Όλντ Τράφορντ.

Μίτσι Μπατσουαγί (Τσέλσι)

Αποτέλεσμα εικόνας για batshuayi

Ο Μπατσουαγί δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Τσέλσι, δόθηκε δανεικός στην Ντόρτμουντ όπου και κατάφερε να πετύχει 7 γκολ μέχρι να τραυματιστεί. Τι θα κάνει όμως ο Βέλγος; Θα αποφασίσει να μείνει στους “Μπλε” ή μήπως όχι.

Στα χέρια του έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες της Ligue 1, ενώ η Ντόρτμουντ είναι ξεκάθαρη, αφού επιθυμεί να τον έχει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.

Τιμπό Κορτουά (Τσέλσι)

Αποτέλεσμα εικόνας για courtois

Περίπλοκη είναι η κατάσταση του Βέλγου τερματοφύλακα, ο οποίος έχει τα παιδιά του στη Μαδρίτη και θα ήθελε να μετακομίσει εκεί. Η Ρεάλ ψάχνει για πορτιέρε και το όνομά του παίζει διαρκώς για τους “Μερένχες”.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2019 και η Τσέλσι με ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε να τον παραχωρήσει.

Ναμπίλ Φεκίρ (Λυών)

Αποτέλεσμα εικόνας για fekir

Μπορεί το deal ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Λυών για τον Φεκίρ να χάλασε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης θα μείνει απαραίτητα στους Γάλλους.

Χάρη στη φοβερή σεζόν που έκανε, πολλές ομάδες τον γλυκοκοιτάζουν και μέσα στο καλοκαίρι θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή.

Άλισον Μπέκερ (Ρόμα)

Αποτέλεσμα εικόνας για alison becker roma

Είναι από τα πιο καυτά ονόματα στη θέση του τερματοφύλακα, με τις Ρεάλ και Λίβερπουλ να τον θέλουν διακαώς. Ο Άλισον παίζει διαρκώς για τις κορυφαίες ομάδες χάρη στις μαγικές του εμφανίσεις με τη Ρόμα.

Οι “Τζιαλορόσι” ωστόσο, αξιώνουν ένα καράβι χρήματα για να τον παραχωρήσουν, εάν όμως τα δώσει κάποιος, τότε θα μπορούσε να φύγει από την πρωτεύουσα της Ιταλίας.

Κέιλορ Νάβας (Ρεάλ Μαδρίτης)

Αποτέλεσμα εικόνας για navas real madrid

Μπορεί να έχει κάνει ένα σωρό φοβερές εμφανίσεις με τη “Βασίλισσα”, ωστόσο στη Ρεάλ θέλουν να τον παραχωρήσουν ειδικά τώρα που έφυγε και ο Ζιντάν.

Ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του, με αποτέλεσμα ο Κοσταρικανός να εξετάζει και εκείνος τις επιλογές του. Η Λίβερπουλ έχει ακουστεί για εκείνον, ενώ και άλλες ομάδες θα μπουν στην κούρσα της απόκτησής του.

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Αποτέλεσμα εικόνας για ronaldo real madrid

Το πιο δυνατό όνομα στη λίστα είναι αυτό του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Οι δηλώσεις που έκανε μετά τον τελικό του Champions League, μαρτυράνε πολλά, ενώ τα Μέσα της Ισπανίας δεν έχουν σταματήσει λεπτό να γράφουν για εκείνον.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Τιάγκο (Μπάγερν)

Αποτέλεσμα εικόνας για thiago alcantara bayern

Η Μπαρτσελόνα ψάχνεται για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και ο παλιός της γνώριμος είναι ψηλά στη λίστα της. Ο Τιάγκο θα ήθελε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής της Μπάγερν θα μπορούσε να τον αφήσει να φύγει εάν έρθει μία πρόταση κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Αποτέλεσμα εικόνας για neymar psg

Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ είναι εκείνο του Βραζιλιάνου. Η Ρεάλ τον θέλει σαν… τρελή, ενώ και εκείνος είναι θετικός στο να μετακομίσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ωστόσο, μεγάλο “αγκάθι” αποτελεί η Παρί, η οποία δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

Τίμο Βέρνερ (Λειψία)

Αποτέλεσμα εικόνας για werner

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να γίνει παγκόσμιας κλάσης παίκτης και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να φύγει από τη Λειψία και να πάει σε άλλη ομάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ και η Μπάγερν Μονάχου έχουν συνδεθεί έντονα με τον όνομα του και το καλοκαίρι θα φανεί εάν τελικά ο ταλαντούχος στράικερ κάνει το επόμενο βήμα.

Ματέο Κόβασιτς (Ρεάλ Μαδρίτης)

Αποτέλεσμα εικόνας για kovacic

Είναι ιδιάζουσα περίπτωση ο Κόβασιτς, καθώς περιμένει να δει τι θα γίνει με τον νέο προπονητή που θα έρθει στη Ρεάλ. Εάν του εγγυηθεί πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, τότε σίγουρα θα μείνει.

Εάν όμως δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα κοιτάξει να πάρει μεταγραφή, αφού θέλει να παίζει σε μία top ομάδα και να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (Λάτσιο)

Αποτέλεσμα εικόνας για milinkovic savic

O ίδιος δήλωσε ότι προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος απ’ όσα γράφονται για εκείνον. Λογικό πάντως να τον ζητάνε οι κορυφαίες ομάδες, αφού ήταν μαγικός φέτος.

Ο πρόεδρος της ομάδας ζητά τον ουρανό με τα άστρα για να τον παραχωρήσει, αλλά ομάδες όπως η Παρί δεν θα διστάσουν να πληρώσουν αδρά για να τον κάνουν δικό τους.

Γκονζάλο Ιγκουΐν (Γιουβέντους)

Αποτέλεσμα εικόνας για higuain

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση της Γιούβε να αντικαταστήσει τον Αργεντινό επιθετικό. Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν (ειδικά οι “Μπλε”) παρακολουθούν τις εξελίξεις και είναι έτοιμες να τον καπαρώσουν μόλις η “Μεγάλη Κυρία” ανάψει το πράσινο φως.