Ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού, Τάσος Καραγκιόζης, έχοντας αντιμετωπίσει Άρη και ΟΦΗ μίλησε στο www.debut.gr για τα δύο μεγάλα ονόματα της Football League.

Άρης και ΟΦΗ φέτος έχουν ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Football League, μετατρέπωντάς το σε δύο… ταχυτήτων. Ο Τάσος Καραγκιόζης που έχει τεθεί αντιμέτωπος με τους Θεσσαλονικείς και με τους Κρητικούς αναφέρθηκε στην πορεία τους στο πρωτάθλημα, μιλώντας στο www.debut.gr.

Παράλληλα, ο γκολκίπερ του Αιγινιακού μίλησε και για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και για τις πιθανότητες που υπάρχουν κάποια στιγμή να επιστρέψει σε ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου στην ομάδα που τον ανέδειξε: τον Λεβαδειακό.

Για ΟΦΗ και Άρη:

«Η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες και τις υπόλοιπες φαίνεται. Είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Ωστόσο, τόσο ο Άρης όσο και ο ΟΦΗ είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες, με καλούς παίκτες, με ιστορία και κόσμο πίσω τους. Όμως, αν έπρεπε να διαλέξω μία από τις δύο, τότε θα έλεγα πως ο ΟΦΗ είναι εκείνη η ομάδα που παίζει καλύτερα».

Για το αν αξίζουν ΟΦΗ και Άρης να είναι τόσο ψηλά με τόση διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες:

«Ναι πιστεύω πως δίκαια και οι δύο ομάδες είναι πρώτες στη βαθμολογία της Football League. Είναι ισάξιες για εμένα και δίκαια θα πάρουν το “εισιτήριο” για τη Super League».

Για το ποια άλλη ομάδα ξεχώρισε φέτος στη Football League:

«Εκτός από ΟΦΗ και Άρη για εμένα ξεχώρισε και η Παναχαϊκή. Είναι μία ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και μέχρι το τέλους θα διεκδικεί την άνοδό της. Παρόλα αυτά δεν ξέρω τι έφταιξε και από ένα σημείο και έπειτα έκανε “κοιλιά”. Ενδεχομένως οι ποδοσφαιριστές της να έκαναν λάθη απειρίας. Ωστόσο, έκαναν μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια φέτος και αν γίνουν όλες οι σωστές κινήσεις δεν αποκλείεται του χρόνου, έχοντας περισσότερη εμπειρία να είναι μία από τις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Το φετινό πρωτάθλημα της Football League είναι δύο ταχυτήτων για εμένα. Στην αρχή ήταν μέχρι να ξεχωρίσουν οι ομάδες που θα πάνε για την άνοδο και τώρα λίγο πριν το τέλος οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους».

Για τη φετινή σεζόν με τον Αιγινιακό:

«Θέλουμε τη σωτηρία και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε νομίζω ότι η σεζόν θα κλείσει με θετικό πρόσημο. Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμη πιο ψηλά και να μην έχουμε κινδυνέψει καθόλου. Ωστόσο, σε ένα σημείο της σεζόν η ομάδα έκανε μία καμπή, όπως κάνουν και οι πιο πολλές και αυτός είναι ο λόγος που μπήκαμε σε περιπέτειες».

Για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε Super League και Football League:

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο αυτά πρωταθλήματα. Στη Super League οι παίκτες είναι πιο τεχνίτες και δεν βασίζονται τόσο πολύ στη δύναμη, όπως συμβαίνει στη Football League».

Για τις ομάδες που δεν δίνουν χρόνο συμμετοχής στους νέους ποδοσφαιριστές: 

«Μόνο καλό μπορεί να κάνει σε μία ομάδα το να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιον νεαρό ποδοσφαιριστή. Τόσο οικονομικό όσο και αγωνιστικό».

Για τον Λεβαδειακό: 

«Προέρχομαι από τις ακαδημίες της ομάδας και προσπαθώ να τον παρακολουθώ όσο περισσότερο γίνεται. Πιστεύω ότι τα πήγε σχετικά καλά φέτος».

Για το αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει εκεί:

«Ναι θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στον Λεβαδειακό, αλλά με την προοπτική ότι θα έχω χρόνο συμμετοχής. Γενικά θα με ενδιέφερε η προοπτική μιας ομάδας από τη Super League, αρκεί να μου έδινε τον κατάλληλο χρόνο συμμετοχής, γιατί η θέση στην οποία αγωνίζομαι πρέπει να παίζεις σε αρκετά ματς, προκειμένου να βρεις το ρυθμό σου και να δείξεις το πραγματικό σου ταλέντο».

Για το αν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του αυτή τη στιγμή:

«Για την ώρα δεν έχω κάτι. Βρίσκομαι σε αναμονή. Πολύ πιθανό να έχω μετά το τέλος της σεζόν».

Για το περιστατικό του Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τον Μάικλ Όλιβερ στον ημιτελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους:

«Η αλήθεια είναι ότι στην εν λόγω φάση ο Μπουφόν ξέφυγε. Παρόλα αυτά έτσι όπως είχε πάει το ματς και μετά από μία τέτοια απόφαση θα μπορούσε εύκολα να συμβεί στον καθένα μας».

Για τον κορυφαίο τερματοφύλακα αυτή τη στιγμή στον κόσμο:

«Μου αρέσει πολύ ο Κουρτουά της Τσέλσι. Όμως, ο Μπουφόν είναι μία κατηγορία μόνος του. Απλά για εμένα κορυφαίος αυτή τη στιγμή στον κόσμο είναι ένας εκ των Ντε Χέα και Έντερσον».