Δύσκολο εμπόδιο αποδείχτηκε για τον Άρη η ομάδα των Τρικάλων, καθώς οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν να πάρουν ακόμα μια νίκη στο γήπεδο τους, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0 ύστερα από ένα σκληρό παιχνίδι.

1ο Ημίχρονο

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά για τις δύο ομάδες, καθώς στα πρώτα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα ήταν ιδιαίτερα έντονος. Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν με διάθεση να πιέσουν ψηλά, και φάνηκε πως το ματς θα ήταν εξαρχής δύσκολο για τον Άρη.

Το πρώτο σουτ από πλευράς Άρη ήρθε στο 10΄από τον Ιντζόγλου με την μπάλα όμως να φεύγει συρτά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Αποστολίδη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η σειρά των Τρικάλων να απαντήσουν στις ευκαιρίες με τον Ζγκούρι στο 11΄το οποίο κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του πορτιέρο των κιτρίνων.

Το ματς όσο περνούσε η ώρα είχε μοιρασμένη κατοχή, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, και με πάρα πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου.

Ο Άρης προσπαθούσε κυρίως να περάσει μπαλιές στα άκρα ώστε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των εξτρέμ του, ενώ τα Τρίκαλα από την άλλη προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να πιάσουν στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 30΄ο Πάνος από πλευράς Τρικάλων προωθήθηκε από την αριστερή πλευρά, και αφού πέρασε την μπάλα επιχείρησε ένα σουτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν και η καλύτερη φάση των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος.

Η μεγάλη φάση για τον Άρη ήρθε στο 37΄όταν ο Παυλίδης επιχείρησε την σέντρα-σουτ έπειτα από κόρνερ που εκτελέστηκε πλασαριστά, όμως κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε να πιάσει την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει δίπλα ακριβώς από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη.

Στα τελευταία λεπτά ο Άρης επανέκτησε πλήρως την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να φέρει την μπάλα στα καρέ των αντιπάλων, με τα Τρίκαλα όμως να αμύνονται αποτελεσματικά, και με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων σε ένα αρκετά καλό πρώτο μέρος.

2ο Ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς το πρώτο, με μοιρασμένη κατοχή και από τις δύο ομάδες. Τα σκληρά μαρκαρίσματα ειδικά από την πλευρά των φιλοξενούμενων ήταν αρκετά, ενώ από την άλλη οι παίκτες του Άρη προσπαθούσαν με κάθετες μπαλιές να διασπάσουν την σφιχτή άμυνα που είχε παρατάξει η θεσσαλική ομάδα.

Στο 52΄ο Άρης είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έπειτα από κεφαλιά του Κάσσου, με τον Αποστολίδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα είχαμε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Άρη, για χέρι μέσα στην περιοχή των Τρικάλων έπειτα από σέντρα του Τζανακάκη, με τον διαιτητή να μην δίνει όμως κάποια παράβαση.

Στο 58΄ ήταν η σειρά των Τρικάλων να απαντήσουν, με την μεγαλύτερη φάση στο παιχνίδι, καθώς ο Μιλοσάβιεφ βγήκε τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο, με το τελείωμα του όμως να είναι πολύ κακό και την μπάλα να περνάει πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Ο Άρης όσο περνούσε η ώρα επανακτούσε όλο και περισσότερο την κατοχή, με τα Τρίκαλα να περιορίζονται σε αμυντικό ρόλο. Τα νεύρα ασφαλώς γίνονταν όλο και περισσότερα εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού εκατέρωθεν.

Στο 63΄ ένα σουτ του Παυλίδη δίπλα από το δοκάρι, ενώ ένα φάουλ του Γρόντη στο 66΄για τα Τρίκαλα δεν απείλησε την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Στο 78΄ο Άρης ξανά απείλησε με μια κεφαλιά του Διαμαντόπουλου ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πλατέλλας εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Αποστολίδη να μπλοκάρει έυκολα.

Με το ματς να οδεύει προς το τέλος, ο Άρης έδειχνε να μην βρίσκει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι καθώς η μαζική άμυνα των Τρικάλων λειτουργούσε άψογα απομακρύνοντας κάθε απειλή.

Στο 86΄ένα φάουλ από πλευράς Άρη έφερε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι, χωρίς όμως κάποιος να μπορεί να σπρώξει την μπάλα προς την εστία, και τον Αποστολίδη εν τέλει να μπλοκάρει.

Η τελευταία φάση για τον Άρη έγινε στις καθυστερήσεις με τον Δεληζήση να πιάνει την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ χωρίς να απειλεί την εστία της θεσσαλικής ομάδας.

Το τελικό 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, με τον Άρη να διατηρεί μια διαφορά ασφαλείας 6 βαθμών από την τρίτη θέση.

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης (62’ Ντούνης), Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν (88’ Μιλούνοβιτς), Ιντζόγλου, Κάσσος, Παυλίδης (70’ Χαντί), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος (82’ Ν’ Λουντουλου ), Βέρτζος, Πίντο, Κοτσώνης, Τσιάρας, Γροντής, Μάκος, Μιλοσάβλιεφ (60’ Τσίπρας), Ζγκούρι (89’ Γκόλιας), Γιαννιτσάνης