Εύκολη νίκη για τον Άρη επί της Αναγέννησης που τον έφερε στο +6 στην βαθμολογία της Football League, έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση των κίτρινων.

1ο Ημίχρονο

Σέ έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ο Άρης μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και έδειξε από νωρίς πως έψαχνε το γρήγορο γκολ. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε την πλήρη κατοχή του παιχνιδιού και προσπάθησε να βάλει την Καρδίτσα μέσα στα καρέ της.

Στο 7΄ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους «κίτρινους» όταν ο Πλατέλλας έκανε την σέντρα, ο Πασάς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γκέκας με μια εντυπωσιακή εκτίναξη μπλόκαρε την μπάλα. Στο 9΄δεύτερη κεφαλιά από τον Χαντί πέρασε άουτ, ενώ στο 12΄ο Βαλεριάνος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Η Καρδίτσα προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις να πιάσει στον ύπνο την άμυνα του Άρη, όμως οι προσπάθειες της ήταν ημιτελείς, και σε κανένα σημείο δεν έδειξε πως μπορούσε να απειλήσει την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Στο 15΄είχαμε την πρώτη τεράστια ευκαιρία για τον Άρη για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπαστακός έπιασε την κεφαλιά εξ επαφής, αλλά ο Γκέκας απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα, και στην συνέχεια κανένας παίκτης του Άρη δεν βρέθηκε να τελειώσει την φάση.

Στο 18΄ο Χαντί έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε από όλους, ενώ 19΄δόθηκε οφσάιντ σε παράλληλη πάσα του Πασά και ενώ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 23΄άλλη μια εντυπωσιακή επέμβαση του Γκέκα, που απομάκρυνε την κεφαλιά του Δεληζήση, πάλι εξ επαφής. Ο ίδιος παίκτης στο 31΄έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, έπειτα από σουτ που επιχείρησε.

Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Καρδίτσας να κρατάει ανέπαφη την εστία της, με τον Άρη να είχε αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να ανοίξει το σκορ.

2ο Ημίχρονο

Ο Άρης ευτύχισε να προηγηθεί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 46΄όταν έπειτα από κόρνερ ο Σόουζα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα από κοντινή απόσταση, ξεκλειδώνοντας την άμυνα της Καρδίτσας και επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα των «κιτρίνων».

Ο Άρης έπειτα από αυτό το γκολ ενέτεινε την πίεση του παίζοντας πλέον και πιο απελευθερωμένα. Στο 49΄ένα σουτ του Πλατέλλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γκέκα, ενώ στο 52΄σε ένα γύρισμα του Πασά μέσα στην περιοχή ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας έδιωξε σε κόρνερ και έπειτα από κόντρα.

Η Αναγέννηση συνέχιζε να μην βρίσκει λύση στο πρόβλημα δημιουργίας ακόμα και μετά από τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γιώργος Βαζάκας. Το πρόβλημα για του φιλοξενούμενους έγινε χειρότερο, όταν στο 62΄ο Άρης κέρδισε και πέναλτυ έπειτα από ανατροπή του Πασά. Ο Πλατέλλας ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα συρτό σουτ, κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο 75΄ο Τζανακάκης έβγαλε την σέντρα ο Μιλούνοβιτς έπιασε μια καλή κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Παρόλο που ο Άρης είχε την ασφάλεια των δύο γκολ δεν σταμάτησε να πιέζει την Καρδίτσα, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε φάση άμυνας καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι «κίτρινοι» γενικώς έδειξαν έντονη διάθεση για να πετύχουν και άλλα γκολ και δεν παίξανε καθόλου συντηρητικά, ενώ είχανε την συνεχόμενη κατοχή μπάλας ακόμα και μετά την επίτευξη των τερμάτων.

Στο 82΄ο εισερχόμενος Ντουνής πραγματοποίησε ένα πολύ καλό σουτ που όμως έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκέκα. Το τρίτο γκολ ήρθε με τον Μιλούνοβιτς 92΄δίνοντας και άλλες διαστάσεις στο σκορ και κλείνοντας την προσπάθεια των «κιτρίνων» στο σημερινό ματς.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε μια εύκολη νίκη για τον Άρη που τον φέρνει στο +6 από τον δεύτερο, στην προσπάθεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης για επιστροφή στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Άρης: Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ούγκο Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Πλατέλλας(Μιλούνοβιτς 67΄), Ιντζόγλου, Μπαστακός(Ντουνής 61΄), Χαντί, Πασάς(Μαραγκός 71΄).

Αναγέννηση: Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίτσι, Σουντούρα(Βατουσιάδης 68΄), Σταματάκης, Χαντζάρας, Κονέ(Παπαευθυμίου 84΄), Λεφίδης (Πλαβούκος 57΄).