Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την εκπληκτική του πορεία καθώς επιβλήθηκε με 3-0 επί της ΑΕΛ στην Τούμπα, και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σουπερ Λιγκ.

Πρώτο ημίχρονο

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος του αγώνα καθώς από το ξεκίνημα δεν επέτρεψε στην ομάδα της Λάρισας να αναπτυχθεί καθόλου προς τα καρέ του. Ο Δικέφαλος είχε την πλήρη κατοχή της μπάλας και στο 4΄απείλησε πρώτος με κεφαλιά του Μάτος έπειτα από κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπόζοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας την μπάλα στην κατοχή του και με την Λάρισα μονίμως σε παθητικό ρόλο απείλησε ξανά στο 8′ όταν ο Βιεϊρίνια έκανε το δυνατό σουτ, με τον τερματοφύλακα της Λάρισας να απομακρύνει με με τις γροθιές τον κίνδυνο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μάτος πέρασε μια κάθετη μπαλιά, όμως κανείς συμπαίχτης του δεν ακολούθησε, με αποτέλεσμα να περάσει και αυτή η φάση ανεκμετάλλευτη.

Η πίεση του ΠΑΟΚ απέφερε καρπούς στο 11΄όταν ο Σάκχοφ εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά πάσα του Πρίγιοβιτς, και σε άδεια εστία πραγματοποίησε το 1-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Απτόητος ο ΠΑΟΚ συνέχισε την υψηλή πίεση προς τα καρέ της Λάρισας με ακόμα ένα σουτ του Βιεϊρίνια να περνάει άουτ.

Η πρώτη φάση για την ομάδα της Λάρισας ήρθε στο 17ο λεπτό όταν ο Αγκάνοβιτς βγήκε από τα αριστερά και σούταρε, με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει  εύκολα την μπάλα.

Άλλα δύο σουτ από πλευράς ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκαν προς την εστία του Μπόζοβιτς από Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια. Συγκεκριμένα το φάουλ του Πορτογάλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας, ενώ ο Μπίσεσβαρ με το διαγώνιο πλασέ του ανάγκασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.

Το δεύτερο γκολ εν τέλει ήρθε από τον κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου, τον Βαρέλα. Συγκεκριμένα στο 40΄έπειτα από κόρνερ του Πέλκα ο Βαρέλα νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπόζοβιτς με τον ίδιο να πανηγυρίζει το γκολ με τον γιο του, φανερά συγκινημένος.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να επιβεβαιώνει την πλήρη κυριαρχία του.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το ίδιο μοτίβο καθώς ο ΠΑΟΚ με το καλημέρα σκόραρε ξανά. Στο 48ο λεπτό ο Πέλκας έβγαλε την κάθετη στον Πρίγιοβιτς, και αυτός με εξαιρετικό πλασέ σκόραρε για το 3-0.

Η ομάδα της Λάρισας συνέχιζε να έχει προβλήματα τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι καθώς δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει κάποια έστω υποψία για γκολ. Στο 50΄ένα πλασέ πέρασε άουτ για την ΑΕΛ, με την φάση αυτή να είναι από τις ελάχιστες φορές που πάτησε στην περιοχή του Πασχαλάκη, η αντίπαλος του δικεφάλου.

Στο 60΄ο Πέλκας βγήκε από τα αριστερά, πέρασε κάθε την μπάλα, όμως κανένας συμπαίχτης του δεν ακολούθησε την φάση, ενώ στο 61΄άλλο ένα σουτ του Μάτος πέρασε άουτ, όπως και ένα του Βιεϊρίνια στο 66΄. Στο 76΄ο Μπίσεσβαρ, που στο τέλος ανακηρύχθηκε και MVP του αγώνα, πήγε να βάλει ένα εξαιρετικά όμορφο γκολ, όμως η λόμπα που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία. Ο Πέλκας δοκίμασε τα πόδια του χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς το σουτ του στο 77΄δεν βρήκε στόχο.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε συντηρητικά στο υπόλοιπο του αγώνα, και με την Λάρισα σε παθητικό ρόλο πέρα από κάποια ξεσπάσματα. Τελικό αποτέλεσμα 3-0 για τον ΠΑΟΚ , με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας στο +2 από την δεύτερη ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης,Μάτος,Βαρέλα,Κρέσπο,Βιεϊρίνια (Αζεβέδο 72),Σάκχοφ,Μαουρίσιο,Τζάλμα (Μακ 62),Πέλκας,Μπίσεσβαρ,Πρίγιοβιτς.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς,Γκοίκοβιτς,Γιοβάνοβιτς(Μλαντένοβιτς 45),Ζίζιτς,Γουάλας (Χούμπτσεφ 82),Φατιόν,Λαγός,Μασούρας,Αγκάνοβιτς Μιροσάβλιεβιτς,Ναζλίδης (Περόνε 65)