Προμηθέας-Π.Α.Ο.Κ. (81-68)

Share it: Στο Δημήτριος Τόφαλος υποδέχτηκε ο Προμηθέας τον Π.Α.Ο.Κ  για την 14η αγωνιστική της Basket League του Stoiximan.gr με τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυναμικά και με πάθος δείχνοντας πόσο θέλουν και οι δύο τη νίκη. Ο Προμηθέας ξεκίνησε με τους Lypovyy,Σαλούστρο,Hall,Ellis και Millosevits ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. με τους Χρυσικόπουλο,Krubally,Χαραλαμπόπουλο,Κατσίβελη και Goss Ήδη από […]

Share it: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Στο Δημήτριος Τόφαλος υποδέχτηκε ο Προμηθέας τον Π.Α.Ο.Κ  για την 14η αγωνιστική της Basket League του Stoiximan.gr με τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυναμικά και με πάθος δείχνοντας πόσο θέλουν και οι δύο τη νίκη.

Ο Προμηθέας ξεκίνησε με τους Lypovyy,Σαλούστρο,Hall,Ellis και Millosevits ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. με τους Χρυσικόπουλο,Krubally,Χαραλαμπόπουλο,Κατσίβελη και Goss

Ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο ο Προμηθέας έδειξε την ικανότητά του από τη γραμμή του τριπόντου πετυχαίνοντας πέντε στα επτά τρίποντα που επιχείρησε αφήνοντας τους φιλοξενούμενους «παγωμένους», καθώς προσπαθούσαν να μην τους αφήσουν να ξεφύγουν το δεκάλεπτο τέλειωσε με (26-20) για την ομάδα της Πάτρας.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Προμηθέας εκμεταλλεύτηκε σωστά το γήπεδο με σωστή κυκλοφορία και «σίγουρους» πόντους κατάφερε και αύξησε τη διαφορά με τον Hall να φτάνει τους 15 πόντους συνολικά.Από την άλλη ο Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζει να παίζει αργά αλλά σταθερά,μένοντας έτσι πίσω με 15  πόντους φτάνοντας στη παράταση με το βαθμολογικό πίνακα να γράφει (48-33).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Π.Α.Ο.Κ. μπήκε πολύ δυναμικά θέλοντας να επανέλθει πίσω στο σκορ πετυχαίνοντας στα πρώτα λεπτά να κρατήσει σταθερό το Προμηθέα με γρήγορες επιθέσεις,όμως ο Προμηθέας με Millosevits(13) και Γκίκα(11) δημιούργησε πάλι τη διαφορά που είχε φτιάξει στην αρχή κρατώντας τον Π.Α.Ο.Κ. χαμηλά με το δεκάλεπτο να τελειώνει (64-48).

Τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρίποντο για τον Προμηθέα ανεβάζοντας το ποσοστό επιτυχίας στο 45% με (11/24) έναντι στο 26% του Π.Α.Ο.Κ. (5/19).Ο δικέφαλος του βορρά από την άλλη έδειχνε ότι έχει ακόμα πνοή κρατώντας τη διαφορά στους δέκα σταθερά με μικρά ανεβοκατεβάσματα,ενώ η πολύ καλή άμυνα του Προμηθέα δεν τον άφησε να μειώσει περαιτέρω.Με τον αγώνα να τελειώνει (81-68).

Οι ομάδες:

Προμηθέας:Lypovyy(11),Τουντζιαράκης,Σκουφής,Γκίκας(13),Γερομήχαλος,Faye(12),Δημάκος,Σαλούστρος(10),Hall(17),Murry,Ellis,Millosevits(13).

Π.Α.Ο.Κ.:Χρυσικόπουλος(2),Krubally,Κονιάρης(6),Καρράς,Τσόχιας,Μαργαρίτης(17),Ζάρας,Χαραλαμπόπουλος(7),Κατσίβελης(3),Jakson(4),Goss(19),Jones(10).

Δεκάλεπτα: (26-20),(22-13),(16-15),(17-20).