Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι έτοιμος να απολύσει τον Κόντε, σε μία "σχέση" με ημερομηνία λήξης.

Όταν ο Ρώσος πρόεδρος της Τσέλσι προσλάμβανε τον Αντόνιο Κόντε για τον πάγκο της ομάδας του, δεν ήταν λίγοι όσοι έλεγαν πως με τέτοιο εγωισμό κανείς τους δε θα αντέξει τον άλλον.

Έτσι φαίνεται πως εξελίσσονται τα πράγματα στο στρατόπεδο των μπλε με τα τελευταία δημοσιεύματα να θέλουν τον Αμπράμοβιτς να χει ήδη αποφασίσει πως το καλοκαίρι οι δρόμοι των δύο θα χωρίσουν.

Ο Κόντε έχει κάνει λάθη…Αλλά δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα κάνει του κεφαλιού του. Ειδικά αν πιστεύει ο Αμπράμοβιτς πως θα βρει κάποιον που θα τον κάνει ό,τι θέλει, είναι γελασμένος. Πόσο μάλλον αν αυτός ο κάποιος είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Κι ο Ιταλός όμως δεν είναι άνθρωπος που θα ρίξει τον εγωισμό του για μία ομάδα. Το έκανε κατανοητό αφήνοντας τη Γιουβέντους πριν τρία καλοκαίρια, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Προσέξτε…Δεν άφησε κάποια ομάδα. Άφησε τη Γιουβέντους. Αυτήν που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής φορώντας και το περιβραχιόνιό της κι αυτή με την οποία έγινε διάσημος ως προπονητής. Πιστεύετε θα κολλήσει στη Τσέλσι;

Με λίγα λόγια, εξ αρχής επρόκειτο για μία σχέση με ημερομηνία λήξης. Δεν ξέρω αν θα έρθει το καλοκαίρι είτε νωρίτερα ή αργότερα, αλλά κάπου σύντομα θα γίνει το “κακό”. Η Τσέλσι άλλωστε πηγαίνει έτσι κι αλλιώς άσχημα, με την απουσία του Καντέ στους τελευταίους αγώνες να είναι πιο φανερή από οποιαδήποτε άλλη. Ειλικρινά, αν αυτή τη στιγμή έλειπε ο Ρονάλντο από τη Ρεάλ, ο Λεβαντόφσκι από τη Μπάγερν, ή ο Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους, όλες τους θα είχαν μια απάντηση. Η Τσέλσι στην απουσία του Καντέ δεν έχει καμία και σε αυτό φέρει ευθύνη ο τεχνικός διευθυντής των μπλε, ή/και ο Κόντε που άφησαν τον Μάτιτς να πωληθεί και μάλιστα σε άμεσο αντίπαλο.

Όλα αυτά κάνουν έξαλλο τον Κόντε, όπως κάνουν έξαλλο και τον Αμπράμοβιτς. Και η σχέση τους δε χωράει πολλές φορτούνες…