Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκλεισε για ακόμα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και ο Φίλιππος Δημόπουλος σχολιάζει την κίνηση του Έλληνα γκαρντ.

Μετά την ανακοίνωση ότι ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμφώνησε τελικά με τον Ολυμπιακό για νέο τριετές συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο ΣΕΦ μέχρι το 2020 μπήκε και επίσημα ταφόπλακα στα όνειρα του Παναθηναϊκού. Εγώ προσωπικά σαν Παναθηναϊκός ήθελα να πω μερικά πράγματα γι αυτή την ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου.

Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία με τον ίδιο να βρίσκεται σε κερκίδα με κόσμο του Παναθηναϊκού πριν συμφωνήσει και πάει στο λιμάνι το 2011. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης προσωπικά μου είναι πάρα πολύ συμπαθής όχι για εκείνη την φωτογραφία. Μου είναι συμπαθής γιατί με την τελευταία του κίνηση έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται αυτούς που τον έκαναν παίχτη πρώτης γραμμής. Είναι ένας παίχτης που παρά τις προτιμήσεις του κάποτε, προτίμησε στα (θεωρητικά) δύσκολα να παραμείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε και που μαζί της κατέκτησε 2 Ευρωλίγκες.

Δεν γνωρίζω φυσικά το ποσό που θα πάρει για τα επόμενα 3 χρόνια γιατί αρκετοί θα βρεθούν να πουν ότι δεν έμεινε τσάμπα. Αν ισχύουν όμως τα ρεπορτάζ έμεινε στον Ολυμπιακό ενώ η πρόταση του Τριφυλλιού θα του έδινε 1 εκατομμύριο παραπάνω συνολικά για τα 3 χρόνια που θα υπέγραφε. Συν ότι δεν γνωρίζουμε τι πρόταση δέχτηκε από την Τουρκία και την Εφές.

Παίχτες σαν τον Μάντζαρη προσωπικά τους σέβομαι απεριόριστα καθώς μου δείχνουν και δείχνουν σε όλο τον κόσμο ότι τα χρήματα δεν είναι το παν και ότι είναι πιστοί στις ομάδες τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι είναι και άνθρωπος που δεν προκάλεσε ποτέ με τις κινήσεις του και έχει την εκτίμηση κόσμου που δεν υποστηρίζει τον Ολυμπιακό.